Meny Lukk

King Cashalot spilleautomat

King Cashalot spilleautomat
  • Progressive slot: King Cashalot
  • Progressive jackpot: Delt jackpot
  • Leverandør: Microgaming
  • RTP: 93.59%
  • Rekordjackpot: €1,527,228
  • Gjennomsnittlig jackpot: €654,283
  • Tid: 1 år 11 uker
  • Mobilversjon: Nei
  • Slotfunksjoner: Wilds, Scatters, Bonus Game

King Cashalot spilleautomat

Bli med på kongens fest på King Cashalot spillemaskin fra Microgaming. Denne automaten med 5×3 hjul og 9 gevinstlinjer er en ekte klassiker. Joda, designet kunne vært bedre, joda, lyden kunne vært bedre. Likevel, dette er en av våre favoritter.

Det er en del år siden denne spilleautomaten ble sluppet, men uansett har den et par kule slot funksjoner. Wilds, Scatters og et morsomt Pick&Click bonusspill. Og jackpotten da.

Wilds

Det er majesteten selv som er Wilds på King Cashalot. Han kan erstatte alle andre symboler bortsett fra Scatters og Skattekistesymbolet. Men, det er mer med dette symbolet, det kommer vi straks tilbake til.

Scatter

Det blir ikke en kongelig fest uten en gjøgler, og denne jokeren er Scatter. Han bringer både moro underholdning til festen og vil gi deg ekstra myntgevinster dersom du får ekstra Scatter symboler i dine gevinstkombinasjoner.

King Cashalot bonusspill

Dragen er Bonus Scatter og når du får dette på hjul 2, 3 og 4 har du klart å aktivere King Cashalot bonusspill. Dette er et Pick&Click bonusspill hvor du skal undersøke skattekister for å se hva de skjuler. Her kan du finne store myntgevinster.

Slik vinner du jackpot på King Cashalot spilleautomat

På mange av de gamle spilleautomatene må du ofte få en spesiell gevinstkombinasjon på en bestemt gevinstlinje for å vinne jackpotten, og King Cashalot spillemaskin er ikke noe unntak. For å vinne King Cashalot Jackpot må du spille med 5 mynters innsats på alle linjene. Og det er her Wilds kommer inn i bildet igjen. King Cashalot Jackpot blir vunnet ved at du får 5 Wilds på linje 9. Dette er linjen som strekker seg over den nederste posisjonen på hjul 1 og 2, den midterste på hjul 3, og den øverste på hjulene 4 og 5.

King Cashalot mobil

King Cashalot mobil spilleautomat finnes ikke, selv om vi ønsker at den gjorde det. I det siste har vi sett flere spilleverandører som gir sine gamle spilleautomater en oppussing for å gjøre de mobilvennlige, vi krysser fingrene for at Microgaming vil gjøre det med King Cashalot spillemaskin.

Microgaming spilleautomater

Det er lenge siden Microgaming begynte å lage spilleautomater på nett, og på grunn av det har de mange klassiske jackpotautomater. King Cashalot er en av våre favoritter, men spill som Tunzamunni, WowPot og Major Millions er automater vi ofte spiller på også.